Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökKampanjer

Turistrådet Västsverige hyllar vintern i Bohuslän

Publicerad: 8 Februari 2016, 06:41
Uppdaterad: 9 Februari 2016, 07:50

Forsman & Bodenfors Inhouse och Turistrådet Västsverige hyllar den bohuslänska vintern.


Ämnen i artikeln:

Forsman Bodenfors

”Vår bästa tid är nu” är budskapet i reklambyrån Forsman & Bodenfors Inhouse första kampanj för Turistrådet Västsverige. Målet är att öka beläggningen på konferenshotellen i Bohuslän nu under lågsäsongen.

Mediemixen är film, print och webb, kampanjen går upp 8 februari.

Reklamfilmen ackompanjeras av en nyinspelning av Jan Malmsjös klassiker Vår bästa tid är nu. Sångerska i nyinspelningen är Amanda Werne, kanske mer känd under artistnamnet Slowgold.

Låten ska även finnas tillgänglig på Spotify och Itunes.

– De storslagna vyerna och de vackra vinterlandskapen skapar energier och möjlighet till aktiviteter som gör det lämpligt att förlägga sin konferens till något av de bohuslänska hotellen även under lågsäsong. Kampanjen ”Vår bästa tid är nu” lyfter fram ett annat Bohuslän som får en att inse att vintersäsongen i Bohuslän måste upplevas, säger Fredrik Lindén, vd på Turistrådet Västsverige, i ett pressmeddelande.

Arbetsgrupp

Uppdragsgivare: Fredrik Linden/Ann-Charlotte Carlsson/Jennie RenströmProjektledare: Karl SvedungAD: Sanna RosénCopywriter: Johan BlochProduktionsledare: Maria MöllerOriginalare: Elin LundénFilm och foto: Jesper Orrbeck/Jonas Ingman

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Forsman Bodenfors

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev