Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Tui tar hjälp av virala tvillingar på Musically

Publicerad: 1 mars 2018, 09:42
Uppdaterad: 1 mars 2018, 10:02

I en vecka kommer tvillingarna Iza och Elle Cryssanthander ta över TUI Sveriges konto på Musical.ly. Foto: skärmdump

Tvillingarna Iza och Elle Cryssanthander reser till Kap Verde och tar över Tui:s Musically-konto.


Ämnen i artikeln:

TUI

De svenska tvillingarna Iza och Elle Cryssanthander har blivit virala med sina dansvideos på appen Musically (varumärkesstavningen Musical.ly) och har runt 3,5 miljoner följare världen över.

Nu tar tvillingarna över resebolaget Tui:s konto på plattformen när de reser till Kap Verde under sportlovsveckan i Stockholm. Takeovern är enligt Tui ett sätt att kickstarta sin närvaro i appen.

– Vi vill och måste testa nya saker hela tiden, och har i stort sett bara registrerat vår närvaro på Musical.ly sedan tidigare, men det känns som sportlovsveckan i Stockholm är rätt läge att låta ett par riktiga proffs ta över vårt konto en vecka och dessutom visa lite härliga bilder från soliga Kap Verde, säger Johan Ydring, mediechef på Tui Nordic, i ett pressmeddelande.

Syskonen har tidigare samarbetat med Tui under evenemanget "Fakeation" på Stockholms Central i år, där de träffade sina fans.

Musically är en app för videoklipp där användarna kan skapa egna klipp, chatta och följa varandra. 2017 hade appen cirka 60 miljoner användare.

Christopher Karlsson

christopher.karlsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TUI

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.