Gå direkt till textinnehållet

Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Prenumerera


Få hela storyn –

Starta din prenumeration.

Upptäck våra fördjupande analyser inom medier och marknadsföring

Prenumerera

Kampanjer

Tre lanserar OS-tjänst med McCann

Mobiloperatören Tre vill göra det bekvämt för svenska folket att följa OS i Sotji. Företaget lanserar därför, tillsammans med reklambyrån McCann, webbtjänsten ”Påminnaren”.


Publicerad 2014-02-07 08:07

Ämnen i artikeln:

McCann

Dela artikeln:

På paminnaren.se kan du kryssa i vilka OS-grenar som du vill följa extra noga. Därefter anger du kontaktuppgifter och sedan börjar påminnelserna trilla in. Tjänsten, som är gratis, fungerar oavsett mobiloperatör, och påminnelserna skickas till antingen mobilen, mejlen eller kalendern.

Tre har även som mål att upplysa människor om datakonsumtion för att öka förståelsen bland svenska mobilanvändare. Därför uppskattar ”Påminnaren” även hur mycket data som går åt för att följa sändningarna.

– Vår ambition är att "Påminnaren" ska bli en naturlig del av alla stora idrottsevenemang. Vi tittar just nu på en lösning för fotbolls-VM i Brasilien i sommar, säger Claudio Moyano i ett pressmeddelande.

Pär Ullrich

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.