Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag06.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Tre lanserar OS-tjänst med McCann

Publicerad: 7 Februari 2014, 08:07
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:48

Mobiloperatören Tre vill göra det bekvämt för svenska folket att följa OS i Sotji. Företaget lanserar därför, tillsammans med reklambyrån McCann, webbtjänsten ”Påminnaren”.


Ämnen i artikeln:

McCann

På paminnaren.se kan du kryssa i vilka OS-grenar som du vill följa extra noga. Därefter anger du kontaktuppgifter och sedan börjar påminnelserna trilla in. Tjänsten, som är gratis, fungerar oavsett mobiloperatör, och påminnelserna skickas till antingen mobilen, mejlen eller kalendern.

Tre har även som mål att upplysa människor om datakonsumtion för att öka förståelsen bland svenska mobilanvändare. Därför uppskattar ”Påminnaren” även hur mycket data som går åt för att följa sändningarna.

– Vår ambition är att "Påminnaren" ska bli en naturlig del av alla stora idrottsevenemang. Vi tittar just nu på en lösning för fotbolls-VM i Brasilien i sommar, säger Claudio Moyano i ett pressmeddelande.

Pär Ullrich

Ämnen i artikeln:

McCann

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.