Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Tre gör spin-off med Jens Lapidus

Publicerad: 7 Juni 2017, 07:20
Uppdaterad: 7 Juni 2017, 14:41

Jens Lapidius och Tre gör sommarkampanj i novellform. På bild Jens Lapidius och Kalle Eliasson. Foto:Tre

Kalle Eliasson om sommarkampanjen: "Jens har fått helt fria händer att skriva vad han vill. Vi har inte lagt oss i en enda bokstav".


Ämnen i artikeln:

TreIngo

Telecombolaget Tre rullar i dagarna ut sin sommarkampanj som är ett samarbete med författaren Jens Lapidus. 

Grunden är en novell som är specialskriven för Tre och inläst av författaren själv. Novellen kommer att släppas avsnitt för avnitt under sommaren, och bygger på karäktärer från Jens Lapidus senaste bok Top Dogg. Spin-offen fokuserar på karaktärerna Emelie och Loke. 

Sista delen av Tre-novellen livestreamas från den plats där den utspelar sig, och kampanjens budskap lyder: "Använd mobilen för samma pris som hemma var du än befinner dig i Europa."

Kalle Eliasson är marknadschef på Tre.

– TV har sedan länge gjort spin-offs på framgånsrika serier. Detta är samma sak fast med kanske Sveriges populäraste författare och hans framgångsrika bokserie. Detta är otroligt spännande för oss. Jens har naturligtvis fått helt fria händer skriva vad han vill. Vi har inte lagt oss i en enda bokstav, kommenterar han.

Första delen kommer ut den 28 juni, och och finalen av  novellen som heter “Handen” kommer att sändas live från platsen där handlingen utspelas, med författaren på plats för att läsa och guida lyssnarna.

Kampanjen är framtagen av Ingo. Johan Skog och Storyfire står för produktionen. Mediebyrå är Tre kronor och pr-byrå FLB.

– Detta är ett nytt sätt att sprida det skivna ordet, och kanske för författare att få större publik. Vi vill bjuda svenska folket på lite lugn sommarunderhållning av hög kvalitet och samtidigt slå ett slag för att man kan ladda ner och streama precis som hemma överallt i Europa när man har ett Tre-abonnemang. Vi är mycket glada att Jens gör detta med oss, säger Kalle Eliasson.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TreIngo

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.