Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Tre fortsätter med hundarna – trots Telias stämning

Publicerad: 24 november 2011, 13:15
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:49

Telia har stämt Tre för den kampanj där de liknar Telia vid en bulldogg. På Tre tänker de dock inte ändra sin marknadsföring vid mindre att de döms av Marknadsdomstolen.


Ämnen i artikeln:

TreTelia

I dagens DI kan läsare ta del av den annons från Tre där Telia liknas vid en bulldogg, en annons som Telia har stämt Tre för. Erik Hörnfeldt, pr- och informationsansvarig på Tre säger att stämningsansökan från konkurrenten har inte givit företaget anledning att se över sin reklam.

– Varför skulle vi inte få säga att vi har Sveriges bästa mobila bredband när vi utsetts till det i ett oberoende test. Telias stämningsansökan kommer inte att påverka den marknadsföring vi för. Men om Marknadsdomstolen går på Telias linje så rättar vi oss så klart efter det, säger han till dagensmedia.se.

Erik Hörnfeldt säger också att Tres reaktioner på Telias stämningsansökan har ändrats över tid.

– Först såg vi det som overkligt och komiskt och skämtade om det. När vi tänkte efter lite så blev vi faktiskt förbannade. Vi har vunnit det här testet i fem år, Telia kunde ju ha reagerat mycket tidigare. Vi är den lilla aktören som har lyckats och då kommer den stora stygga monopolisten och vill smälla till oss, säger han.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

TreTelia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.