Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Tivolispel ska hjälpa rökare att sluta

Publicerad: 4 juni 2015, 12:28
Uppdaterad: 6 december 2015, 11:59

På Zonnics digitala spel i Stockholms tunnelbana utlovas vinst varje gång.


Ämnen i artikeln:

Garbergs Malmö

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Zonnic, som är ett hjälpmedel för den som vill sluta röka, ska nå ut med budskapet om att "varje cigarett du väljer bort är en seger".

För att göra det har Garbergs Malmö utvecklat en digital spelupplevelse som syns på Clear Channels skyltar i tunnelbanan i Stockholm.

– Vi hoppas att denna enkla spelupplevelse kan trigga fler att välja bort cigaretterna samt stärka Zonnics position som nytänkande uppstickare på marknaden, säger Malin Wikerberg, kreativ chef på Garbergs Malmö, i ett pressmeddelande.

Spelet är uppbyggt som det klassiska tivolispelet där man använder en klo för att försöka fånga upp det man vill ha. Skillnaden här är att det är digitalt och att det är vinst varje gång.

När personen väljer att hissa ner gripklon så syns det hur den fiskar upp en burk Zonnic. Därefter får spelaren knappa in sitt mobilnummer för att sedan få en rabattkod skicka till sig.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Garbergs Malmö

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev