Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökKampanjer

Titti Qvarnström lagar maten när Lidl öppnar sin tredje pop up-restaurang

Publicerad: 17 November 2015, 06:41
Uppdaterad: 10 Oktober 2017, 14:38

Lidl samarbetar med Guide Michelin-belönade stjärnkocken Titti Qvarnström i ny pop up-restaurang.


Ämnen i artikeln:

Lidl

Lidl spinner nu vidare på sitt koncept med pop up-restauranger, den här gången i samarbete med Titti Qvarström, Sveriges första kvinnliga kock med en stjärna i Guide Michelin.

Titti Qvarnström driver den prisbelönta restaurangen Bloom in the Park i Malmö och har varit med i Kanal 5:s "Köksmästarna", tävlingen Årets kock, samt fått White Guides utmärkelse "Årets Rising Star".

– Det är viktigt för oss att fortsätta att bevisa att vi har bra kvalité till ett lågt pris, och tycker det är roligt att möta kunden på en annan arena än i våra butiker, därför gör vi nu den här tredje pop up-restaurangen, säger Caroline Forshell, kommunikationschef på Lidl, till Dagens Media.

Lidl har tidigare gjort samarbeten med framstående kockar, senast 2013 med tvåstjärniga Michelin-kocken, brittiske Michael Wignall, genom pop up-restaurangen Dill.

– Vi har tyckt att det varit jättespännande med den här typen av samarbeten. Tidigare har vi jobbat med utländska kockar för att erbjuda maten man inte kanske äter i vanliga fall. Nu känns det väldigt kul att Titti Qvarström, en riktig stjärnkock, vill jobba med våra råvaror, säger Caroline Forshell till Dagens Media.

När, hur och var i Stockholm restaurangen kommer att poppa up är fortfarande hemligt, men bokningen kommer att öppnas upp den 2 december. Lidl lovar att det kommer att bli "något storartat".

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Lidl

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.