Tinder hyllar grottmänniskans dejtande

2018-01-05 10:22  

Tinder belyser mänsklighetens dejtande från stenåldern fram till nutid i ny animerad reklamfilm.

I början av mänsklighetens historia, närmare bestämt på stenåldern, var det okomplicerat att träffa en partner och skapa en kärleksrelation. I alla fall om man ska tro Tinders senaste kampanj.

I den animerade kampanjen beskriver en berättarröst hur man med tidens gång satte upp regler för vem det egentligen är okej att man dejtar. Men genom Tinder så har det återigen blivit möjligt att dejta och träffa vem man vill oberoende av exempelvis kön eller etnicitet.

Någon representant från Tinder har inte velat kommentera kampanjen men produktionsbolaget Buck som har skapar kampanjen säger till Adweek att Tinder kom på idén till konceptet.

– De ville skapa en annons som kastade ett lite annorlunda ljus på Tinder och som mer handlade om att människor förenas. Det handlar mer om denna historia av relationer genom hela mänskligheten, säger Ryan Honey exekutiv cd på Buck, till Adweek.

Hanna Frick

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt