Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Sök



Kampanjer

Tidsam på tidningsturné

Publicerad: 19 Juli 2012, 13:12
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:16

Tidsam fortsätter med sin kampanj "Tidningar för dig" och åker, tillsammans med Svergies ledande tidskriftsförlag och Pressbyrån, ut på en sommarturné.


Ämnen i artikeln:

Albinsson SjöbergAller MediaEgmont TidskrifterTidsamBonnier Tidskrifter

Turnén kommer att besöka några av de största campingplatserna i södra Sverige och innebär att en specialbyggd tidningskiosk rullas ut till de olika platserna.

Tanken är att kampanjen ska visa för läsarna att sommaren är en tid att slappna av och läsa på.

– Tidningar är både inspirerande och välgörande och ger en stunds avkoppling eller underhållning, något som de flesta mår bra av helt enkelt. Tyvärr är det mycket annat som tar upp vår tid, så ibland behöver man ursäkter för att kunna ta sig tid, säger Daniel Andersson, vd på Tidsam, i ett pressmeddelande.

Tidningskiosken kommer att innehålla ungefär 70 tidningstitlar.

– Under turnén demonstrerar vi Pressbyråns nya webbshop och hur stort utbud som verkligen finns. Pressbyrån har över 2000 titlar i sitt sortiment och vi finns alltid nära kunden och nu även på utvalda campingplatser under semestern, säger Maria Isaksson, marknadschef på Pressbyrån, i pressmeddelandet.

Bland de tidskriftsförlag som är med i kampanjen syns bland annat Aller Media, Egmont Kärnan, Egmont Tidskrifter, Bonnier Tidskrifter och Albinsson & Sjöberg.

Turnén produceras av Fredag Eventbyrå.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev