Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökKampanjer

The Simpsons tar ställning för Hillary Clinton

Publicerad: 1 Augusti 2016, 11:39
Uppdaterad: 22 September 2016, 07:54

I en ny kortfilm gör The Simpsons ett inlägg i den amerikanska presidentvalskampanjen.


Ämnen i artikeln:

Hillary ClintonDonald Trumppresidentvalet

I en ny kortfilm tar The Simpsons ställning i den amerikanska presidentvalkampanjen, och det är Demokraternas Hillary Clinton valet faller på för familjen. Det skriver The Variety.

Även om det krävs hot från Marge om att aldrig få ha sex igen för att helt och hållet övertyga Homer – han funderar nämligen först på att lägga sin röst på Donald Trump.

I filmen från animerade tv-seriens exekutiva producenter frågar sig Homer och Marge vem de skulle vilja se i Vita Huset i en nödsituation. Efter det visas paret Clinton i sin säng när nödtelefonen i Vita Huset plötsligt ringer, varpå Bill Clinton svarar och får veta att samtalet är till hans fru.

Därefter räcker han telefonen till Hillary, som säger ”Hädanefter kommer det alltid vara till mig”.

Efter det visas Donald Trump, som från sin säng tweetar maniskt och läser en bok med titeln: ”Stora tal från A. Hitler.”

Trump kan först inte svara på nödtelefonen på grund av en elak tweet han just ska skicka iväg. Han samlar sedan en trupp av personal som sminkar, botox-injicerar, och ger honom en spraytan innan han kan ta itu med nödsituationen.

Se kortfilmen här.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se


Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.