Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Telge Energi kampanjar för ren el

Publicerad: 18 januari 2013, 07:02
Uppdaterad: 6 december 2015, 13:58

Telge Energi vill ha sänkt skatt på ren el. Därför går de nu ut i en bred kampanj för att få fler att skriva under sin namninsamling.


Ämnen i artikeln:

MasscreationTelge EnergiBizkit

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Kampanjen, som är framtagen tillsammans med Masscreation och Mogul, går i radio, tv, print och online. Kampanjen centreras kring sajten solupproret.se, där intresserade kan skriva under uppropet för sänkt skatt för ren el.

Det finns även en hashtag på Twitter genom vilken intresserade kan skriva på namninsamlingen och anställda från Telge Energi åker i dagarna runt i Mälardalen på ett eget tåg för att samla in underskrifter.

– Idag beskattas miljöfarlig kolkraft på samma sätt som förnyelsebar el från sol, vind och vatten. Något drastiskt måste göras för att rädda klimatet och nu kräver vi att politikerna tar sitt ansvar, säger Mats Fagerström som är vd på Telge Energi, i ett pressmeddelande.

Tanken är att lämna över namninsamlingen till riksdagen under våren.

I reklamfilmen som nu börjar rulla återkommer den förbannade bebisen från Telge Energis höstkampanj.  

Mediebyrå är Bizkit.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.