Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Tamponger blir budbärare i aknekampanj

Publicerad: 1 Augusti 2011, 10:27
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:03

Antula Healthcare väljer tampongmärket Tampons for free som kanal för lanseringen av en ny akneprodukt.


Antula Healthcare drar igång en kampanj i augusti för att lansera den nya produkten Acnicyl Everyday Cream. Den görs i samarbete med de reklamfinansierade gratistampongerna Tampons for free – ett samarbete som ska leverera rätt målgrupp för hudvårdsserien.

– Akne och oren hud är ett mycket vanligt problem hos kvinnor – och uppstår ofta i samband med hormonförändringar och i synnerhet i samband med mensen, säger Diana Solarz, grundare av Tampons for free.

Tampongförpackningarna syns på ungdomsevent i augusti, bland annat under The Voice Streetdance Schools förpremiär. Kampanjen görs också i samarbete med bloggare.

– Kvinnor värdesätter en frisk och välmående hy högt i alla faser i livet och därför blir Tampons for free en relevant och vältajmad kanal för oss, säger Sanna Sorasto, nordisk produktchef för Acnicyl på Antula Healthcare, i en kommentar.

Synnöve Almer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.