Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Swebus arrangerar gatufest med artistparet

Publicerad: 21 Juli 2015, 08:26
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:55

UPPDATERAD. Swebus fixar gratis fest ihop med artisterna Silvana Imam och Beatrice Eli.


Ämnen i artikeln:

PrideSwebus

Under Pridefestivalen, den 28 juli, arrangerar Swebus en gratis fest ombord på en buss under namnet #imamelibussen.

Bussen, som kommer köra runt i Stockholm, är designad av artisterna Beatrice Eli och Silvana Imam och Beatrice Eli kommer även att uppträda ombord.

På bussen arrangeras också en vernissage med texter skrivna av artisternas fans, inspirerade av Edith Södergrans diktsamling "Vierge Moderne". Fansen har, som en del av kampanjen, fått skriva texter för att tävla om en plats ombord på bussen.

– En av våra grundvärderingar handlar om allas lika värde och det tror vi att vi delar med de flesta som firar Pride. Det är ett tillfälle att lyfta de här frågorna och fira tillsammans med Silvana Imam och Beatrice Eli. De är populära artister med starka egna kanaler, säger Christel Grip kommunikationschef på Swebus, till Dagens Media.

Den exakta adressen för festen kommer att meddelas på Swebus sajt samt av Silvana Imam och Beatrice Eli i sociala medier.

– Det blir en överraskning var bussen går och vilka artister som kommer att spela förutom Beatrice Eli. Vi ser verkligen fram emot det här och hoppas få massa positiva reaktioner.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

PrideSwebus

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.