Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Swe fixar kampanjen åt Action Aid

Publicerad: 25 Oktober 2012, 10:30
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:07

Det blir reklambyrån Swe som får uppdraget att ta fram välgörenhetsorganisationen Actions Aids julkampanj.


Ämnen i artikeln:

Action AidSwe

Kampanjen ska gå i print och på nätet, och Swe ska även sköta pr-aktiviteterna. Kampanjen är en vidareutveckling av förra årets koncept med geten och ska gå upp före jul.

– Vi valde Swe eftersom det är en kreativ byrå som kan ta vår hjälte geten vidare och förnya vår julkampanj. Deras starka engagemang och fokus på resultat gör att ännu fler kvinnor och flickor i de länder Action Aid arbetar kan kräva sina rättigheter och ta sig ur fattigdom, säger Miriam Isaksson, insamlingschef på Action Aid i Sverige, i ett pressmeddelande.

Nytt för i år är dessutom att Action Aid tagit fram ett företagserbjudande där företags som stödjer organisationen har chans att synas i marknadsföringen.

Förra årets julkampanj togs fram av reklambyrån Ester.

Arbetsgrupp SWE

Strateg och projektledare: Pierre KalmenstamCopy: Elisabet FischerAD: Anders NybergProduktionsledare: Bitte Söderlind Creative Director: Johan SkoghGrafisk illustratör: Al Murphy

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Action AidSwe

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.