söndag24 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Svenskt Kosttillskott gör tv-debut

Publicerad: 30 december 2013, 13:57

Med start på nyårsdagen går Svenskt Kosttillskott ut i en stor tv-kampanj.

Ämnen i artikeln:

Bond Street FilmKampanj

Fredrik Svedjetun

fredrik.svedjetun@dagensmedia.se


Med hjälp av produktionsbolaget Bond Street Film har Svenskt Kosttillskott, som säljer kosttillskott och träningstillbehör, tagit fram ett antal filmer för olika plattformar.

På nyårsdagen drar bolaget igång sin första tv-kampanj någonsin.

– Vi har jobbat konsekvent med marknadsföring på nätet och magasin tidigare, men för en tid sedan började vi se över möjligheterna att nå ut både bredare och tydligare till vår målgrupp, säger Morgan Norrestam, marknadschef för och grundare av Svenskt Kosttillskott, i ett pressmeddelande.

Han fortsätter:

– Efter lite övervägande föll valet ganska naturligt på att presentera företaget i tv-reklam nu när vi kände att det var dags att ta nästa steg i marknadsföringen. Vi tror också att rörliga ”instruktionsfilmer” för träning och kostrådgivning är ett bra steg att knyta ihop kommunikationen med framöver, så det ska vi utveckla tillsammans med Bond Street under våren.

Svenskt Kosttillskott grundades 2005, och omsätter idag cirka 50 miljoner kronor. Bolaget är etablerat i Sverige och Danmark.

Arbetsgrupp:

• Svenskt Kosttillskott: Morgan Norrestam, marknadschef, Martin Valenta, CFO.

• Bond Street Film: Jimmy Widén, account director, Daniel Hargot, regissör, Kaveh Pourshahidi, creative director, Catinka Sjöberg, production manager.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev