Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Svenskar hyllas för dejtingfilm

Publicerad: 17 November 2014, 07:33
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:22

Svenskregisserade videon "Falling in like" för dejtingföretaget Zoosk hyllas internationellt för sin egensinnighet.


" Reklam för dejtingtjänster är kända för sin klyschighet, men i den här kampanjen har Zoosk en effektiv och annorlunda vinkel... Vi får följa parets resa där de mindre glamorösa delarna inkluderas. Med sitt jazziga soundtrack och sitt dum-söta skådespel påminner det oss lite om "When Harry met Sally".

Så skriver den ansedda filmsajten creativity-online om den svenkregisserade reklamfilmen "Falling in like". Bakom filmen står regissören Hugo Stenson och fotografen Crille Forsberg.

– Vi ville att den skulle kännas väldigt autentiskt och nära. Ingenting fick komma mellan skådespelarna och kameran. Jag ljusatte osynligt så att de kunde springa runt i lägenheten fritt, säger Crille Forsberg till Dagens Media och fortsätter.

– Hugo och jag har gjort ett par projekt tillsammans och det är alltid lika utmanande och fantastiskt att jobba med honom. Reaktionerna kring filmen har varit överväldigande och vi fick snabbt mycket bra kritik från branschen.

Filmen har tagits fram tillsammans med den San Fransisco-baserade byrån Muhtayzik Hoffer.

Anton Andersson

anton.andersson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.