Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Svensk Fastighetsförmedling sponsrar Barncancerfonden

Publicerad: 25 mars 2015, 13:34
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:07

Svensk Fastighetsförmedling i stort sponsorsamarbete med Barncancerfonden. Mäklarföretaget ger 100 kronor till forskning för varje bostadsvärdering de gör.


Ämnen i artikeln:

Svensk FastighetsförmedlingBarncancerfonden

I och med en stor CSR-satsning från Svensk Fastighetsförmedling blir förtaget branschexklusiv huvudpartner för Barncancerfonden.

Svensk Fastighetsförmedling kommer att ge 100 kronor till Barncancerfonden för varje gång de värderar en bostad hos en potentiell säljare. Företaget garanterar att de olika kampanjerna ska ge minst två miljoner kronor till Barncancerfonden per år.

Svensk Fastighetsförmedling förbinder sig också att sköta all marknadsföring som rör samarbetet som löper över minst två år. Minibeloppet, fyra miljoner kronor, räcker till cirka 7 300 forskningstimmar.

Elinor Sjögren projektledare på marknadsavdelningen på Svensk Fastighetsförmedling.

– Det här något vi jobbat på länge, jag personligen och vår marknadschef brinner för det här. Vi tänker att varje familj har ett hem och att det är vår koppling. I stort handlar det om att vi vill ta vårt samhällsansvar, säger hon till Dagens Media.

Var kan vi se kampanjen?

– Vi kommer köra brett i sex veckor i alla kanaler, även i våra bobutiker. En del av budskapet är att kunden bara behöver ge sin tid genom att göra en värdering, så ger vi pengar till Barncancerfonden.

Svensk Fastighetsförmedling gör kampanjen tillsammans med reklambyrån Acne. Tatchit ska sköta spridningen i sociala medier.

Jonas Löfvenberg

jonas.lofvenberg@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.