söndag24 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Svensk Fast byter kommunikation

Publicerad: 4 januari 2011, 08:47

Svensk Fastighetsförmedling utvecklar kommunikationsplattformen. Den nya devisen lyder ”Sveriges bästa bostadsaffär”. Se filmen på dagensmedia.se.

Ämnen i artikeln:

Svensk FastighetsförmedlingCaratKampanj

Madeleine Nilsson

madeleine.nilsson@dagensmedia.se


Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouPlay är blockerad under “Visa våra partners”.

Den förra devisen var ”Från ett läge till ett annat”. Den finns dock fortfarande kvar i kommunikationen, men fokus har förflyttats till att handla om själva bostadsaffären.

– Varje år tittar vi på hur kommunikationen ska se ut inför det kommande året. Bostadsaffären kräver ett personligt möte med någon som har erfarenhet, så därför har vi valt att förtydliga det, säger Pierre Kalmenstam, vd på Häger Fredlund, som ligger bakom både den gamla och nya plattformen.

Igår gick den första kampanjen igång som baseras på det nya konceptet. Tv är huvudmedium, men det blir även webb-tv, sociala medier, lokalradio och mobilt. I år blir det fler filmer än förra året. Nu går huvudfilmen upp och i februari släpps ytterligare två filmer.

– Det här är en stor satsning för Svensk Fastighetsförmedling.

Med fokus på det personliga mötet följer också ett fokus på bobutikerna.

– Våra bobutiker är en viktig del i vår framgång. Våra mäklares fingertoppskänsla, kunskap, lokalkännedom och kontakter med intresserade köpare är nyckeln bakom varje lyckad försäljning. Med budskapet ”Välkommen till en bra bostadsaffär” vill vi bjuda in kunderna till våra butiker och till att göra en riktigt bra affär tillsammans med oss, säger Camilla Tienso, marknadschef på Svensk Fastighetsförmedling, i ett pressmeddelande.

I kommunikationen ingår även en specialskriven låt – ”It feels like home” – framtagen av kompositören Christian Olsson. Låten ska även fungera som mäklarfirmans ljudlogotyp.

Arbetsgrupp

Uppdragsgivare: Svensk fastighetsförmedling

Reklambyrå: Häger Fredlund

Mediebyrå: Carat

Filmproduktionsbolag: Atmosfär

Radioproduktionsbolag: Sara Haag

Webbyrå: Avantime

Musik: Christian Olsson

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev