Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Supermodellen Ashley Graham frontar Lindex

Publicerad: 12 September 2016, 09:01
Uppdaterad: 12 September 2016, 09:11

I samband med att Lindex lanserar höstens stora kampanj, plockar man bort plus size-konceptet och inkluderar stora storlekar i sina kollektioner.


Ämnen i artikeln:

Lindex

I höst integrerar Lindex stora storlekar i alla sina modekoncept, vilket innebär att det tidigare plus size-konceptet Generous försvinner.

Höstens stora kampanj frontas av bland andra plus size-modellerna Ashley Graham och Candice Huffine.

– Vi vill att kvinnor i alla storlekar ska känna sig inkluderade och kunna handla från alla våra modekoncept. Med denna förändring kommer våra kollektioner bli ännu mer inspirerande och tillgängliga för fler. Vi har hittills fått fantastiskt positiva reaktioner från våra kunder vilket är ett tydligt kvitto på att vårt initiativ uppskattas, säger Annika Hedin, Designchef hos Lindex, i ett pressmeddelande.

Förutom Ashley Graham och Candice Huffine frontas kampanjen av supermodellerna Alek Wek, Toni Garrn och Cora Emmanuel.

– Det är fantastiskt att Lindex inkluderar större storlekar i sina kollektioner. Plåtningen var en stark upplevelse eftersom vi som valts som modeller representerar en sådan mångfald, det var riktigt mycket girl power i studion, kommenterar Ashley Graham i pressmeddelandet. 

Lindex ”Fall Fashion Heroes” lanseras i butik och på lindex.com den 22 september.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Lindex

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.