Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Stadium tar hjälp av Sofi Fahrman

Publicerad: 16 juni 2016, 09:08
Uppdaterad: 16 juni 2016, 09:11

Tillsammans med Sofi Fahrman och Thomas Reckmann vill Stadium inspirera till hur man blir en bättre löpare.


Ämnen i artikeln:

StadiumStrix

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Stadium samarbetar återigen med tränings- och modeprofilen Sofi Fahrman. Den här gången har man även slagit ihop sig med löparcoachen Thomas Reckmann, författare till boken "Det perfekta löpsteget", och tagit fram fem inspirationsfilmer om hur man blir en bättre löpare.

Temat är ”Hur lång är en mil?” och ska att inspirera och sporra såväl erfarna som nybörjare och ge konkreta tips på hur man blir en bättre löpare och vad man ska tänka när man springer på olika typer av underlag.

– Det var väldigt lärorikt att bli coachad av Thomas som är ett riktigt löparproffs. Jag har sprungit en hel del tidigare men det är precis den här typen av tips och trix man vill ha, oavsett nivå. Jag kommer definitivt ha nytta av dem och hoppas att vi tillsammans med Stadium inspirerar ännu fler till aktivitet, säger Sofi Fahrman i ett pressmeddelande.

I samband med detta har Stadium även tagit fram en löparskola där Thomas Reckmann delar med sig av generella tips om löpning och löpteknik i en serie om ytterligare tolv korta filmer.

Filmerna kommer att visas på stadium.se och Stadiums egna sociala kanaler från och med idag.

Strix har producerat samtliga filmer.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

StadiumStrix

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev