Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Stadium tar hjälp av proffsboxare

Publicerad: 20 Augusti 2015, 11:41
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:54

I höstens nya kampanj vill Stadium inspirera till en mer aktiv livsstil.


"Anywhere Training" är parollen för kampanjen som utspelar sig både i gymmet och ute i löpspåret. Sortimentet som lyfts upp ska hjälpa alla att optimera sin träning oavsett träningsnivå och ska tilltala både nybörjare, entusiaster och proffs.

Den svenska proffsboxaren Klara Svensson frontar kampanjen tillsammans med fitnessexperten och personlige tränaren Jolana Nika som gjort succé i Hollywood.

Som en del av kampanjen ska Jolana Nika genom filmer som ska spridas i sociala medier tipsa om fem enkla övningar som går att utföra både hemma, på gymmet eller utomhus.

– Anywhere Training är startskottet för en spännande höst för oss och våra kunder. Tack vare vårt breda sortiment och vår etablering i hela landet har vi möjlighet att inspirera svenskarna till en mer aktiv livsstil, oavsett vilken nivå man befinner sig på, säger Victoria Appelqvist som är Marknadsdirektör på Stadium i ett pressmeddelande.

Kampanjen ska dessutom komplettera det re-lanserade insamlingprojektet re:activate där kunderna uppmanas att lämna in sina gamla kläder, skor och sportpodukter till behövande.

Kampanjen lanseras på alla Stadiums marknader och är producerad av Stadium Inhouse i samarbete med fotograf Petrus Olsson och C2. Materialet för sociala medier har byrån Animal producerat.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.