Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Spring snabbt - få gratis skor

Publicerad: 1 mars 2016, 14:57
Uppdaterad: 2 mars 2016, 15:19

När Reebok lanserade sin senaste kampanj i förra veckan valde de att göra det i form av ett snabbhetstest, på en av Stockholms populäraste gator.

Ämnen i artikeln:

Reebok

JH

Johanna Holmgren

johanna.holmgren@dagensmedia.se


Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Tillsammans med byrån Animal ville Reebok uppmuntra folk att göra ett snabbhetstest på en av gatorna i Stockholm.

De som sprang snabbare än 17 km/h förbi en utomhustavla med inbyggd hastighetskamera låste upp en av boxarna i tavlan och fick möjlighet att hämta ut ett par Zpump 2.0-skor.

– Vi gillar tanken på att ta en klassisk annonsyta och förvandla den till något unikt och uppseendeväckande. Det här blir en direkt upplevelse för människorna, samtidigt som Reebok kan ge dem något av värde, säger Markus Schramm, creative på reklambyrån Animal i ett pressmeddelande.

Så fort annonstavlan var färdigmonterad började människor i alla åldrar att springa längs med gatan i hopp om att vara tillräckligt snabba.

Kampanjen grundade sig på det faktum att inga fötter är likadana.

– För oss på Reebok är det viktigt att göra saker på riktigt och aktivera vår målgrupp genom att inspirera människor till att testa sina gränser, säger Filip Lagerbäck, PR & Social Manager på Reebok Nordic i pressmeddelandet.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev