Gå direkt till textinnehållet

Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Prenumerera


Kampanjer

Spring snabbt - få gratis skor

När Reebok lanserade sin senaste kampanj i förra veckan valde de att göra det i form av ett snabbhetstest, på en av Stockholms populäraste gator.


Publicerad 2016-03-01 14:57

Ämnen i artikeln:

Reebok

Dela artikeln:

Tillsammans med byrån Animal ville Reebok uppmuntra folk att göra ett snabbhetstest på en av gatorna i Stockholm.

De som sprang snabbare än 17 km/h förbi en utomhustavla med inbyggd hastighetskamera låste upp en av boxarna i tavlan och fick möjlighet att hämta ut ett par Zpump 2.0-skor.

– Vi gillar tanken på att ta en klassisk annonsyta och förvandla den till något unikt och uppseendeväckande. Det här blir en direkt upplevelse för människorna, samtidigt som Reebok kan ge dem något av värde, säger Markus Schramm, creative på reklambyrån Animal i ett pressmeddelande.

Så fort annonstavlan var färdigmonterad började människor i alla åldrar att springa längs med gatan i hopp om att vara tillräckligt snabba.

Kampanjen grundade sig på det faktum att inga fötter är likadana.

– För oss på Reebok är det viktigt att göra saker på riktigt och aktivera vår målgrupp genom att inspirera människor till att testa sina gränser, säger Filip Lagerbäck, PR & Social Manager på Reebok Nordic i pressmeddelandet.

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.