fredag22 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

SOS Barnbyar säljer godnattsagor

Publicerad: 17 november 2010, 14:03

SOS Barnbyar julkampanjar på temat "Årets julklapp". Men istället för Ipads uppmanar man folk att ge bort kramar, tröst och söndagsmiddagar till behövande.

Ämnen i artikeln:

FuturnitureSOS BarnbyarKampanj

MS

Martin Schori


Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Varje år utnämner HUI "Årets julklapp", som är en produkt som anses vara tidstypisk och som förväntas sälja bra i julruschen.

SOS Barnbyar kapar i år konceptet i sin julkampanj. "Årets julklapp är inte en Ipad. Det är en mamma eller pappa", skriver organisationen i ett pressutskick.

SOS Barnbyar lyfter fram att det i många delar av världen inte är självklart att barn växer upp med sina föräldrar. Man har därför tagit fram olika "önskeprodukter", som godnattkramar, tröst, söndagsmiddagar, tandborstningar och sagostunder.

"Produkterna", som säljs på Apoteket, Hemtex och Hemköp, kostar 50 kronor styck. Pengarna delas ut till barn i Kambodja, Ukraina, Centralafrikanska republiken och Ghana.

Kampanjen går i tv, dagspress och på Facebook. Den är framtagen i samarbete med Futurniture, som också satt organisationens kommunikationsplattform.

- Vi är väldigt glada för den nya plattformen som verkligen sätter fingret på vad vår organisation står för, säger Elisabeth Stahlenius, marknadschef på SOS Barnbyar, i ett pressmeddelande.

Målgruppen är föräldrar som bor i Sverige.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev