Solange frontar Calvin Klein

2017-11-21 09:47  

Soulstjärnan Solange frontar Calvin Kleins nya reklamkampanj.

Kampanjen har temat ”Our Family. #Mycalvins.” och är en vidareutveckling av reklamkonceptet ”#Mycalvins” för varumärkets jeanslinje och underklädeslinje.

Det vidareutvecklade konceptet har familjen i fokus och budskapet bygger enligt ett pressmeddelande på ”enighet mellan starka individer”.

I kampanjen syns Solange, flankerad av fyra andra sångare och låtskrivare – Kelela, Dev Hynes, Caroline Polachek och Adam Bainbridge från Kindness. Gruppen är porträtterad tillsammans som en ”musikalisk familj”, vilket ska inspirera familjer – både biologiska och självvalda – till att förenas och fira de saker som enar dem.

Kampanjen är fotograferad av Willy Vanderperre och är framtagen inhouse.

”Our Family. #Mycalvins.” ska rulla under vintern och våren där olika lanseringar ska ”representera broar mellan olika generationer på ett stilistiskt, musikaliskt och kulturellt vis”.

Kampanjen ska främst rulla i sociala medier och Calvin Klein tar även hjälp av influencers.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt