Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Söker jobb på Vitamin Well - grillas av Zlatan

Publicerad: 8 mars 2016, 11:21
Uppdaterad: 8 mars 2016, 12:22

Philip sökte jobb på Vitamin Well – men hade aldrig anat vem han skulle bli intervjuad av. Kolla in när Zlatan Ibrahimovic hårdgrillar den chockade jobbsökaren.


Ämnen i artikeln:

Vitamin WellZlatan Ibrahimovic

– Tillsammans med Zlatan kämpar vi mot de stora, säger Agnes Palinski på Vitamin Well till Dagens Media.

Zlatan Ibrahimovic är den svenska vitamindrycken Vitamin Wells ambassadör sedan hösten 2014. Han lanserade tillsammans med Vitamin Well en egen dryck som släpptes i mars 2015.

Nu släpps den första delen i en serie reklamfilmer med Zlatan själv i huvudrollen. Viralpotentialen är solklar.

I Vitamin Wells nya film, som publicerades tidigare i dag på Youtube, chockas den arbetssökande unge mannen Philip när Zlatan Ibrahimovic iklädd shorts och t-shirt kliver in för att göra intervjun.

– Jag förväntade mig inte att jag skulle få träffa dig såhär face to face, säger den smått chockade Philip i filmen.

– Varför då? Det är Zlatans produkt ju, kontrar Zlatan blixtsnabbt.

Kolla in reaktionerna när den svenske fotbollsstjärnan grillar Philip i klippet ovan.

Vill göra samma resa som Zlatan

Agnes Palinski, ansvarig för medierelationer på Vitamin Well, avslöjar att filmen bara är den första i en serie filmer där Zlatan "jobbar" på Vitamin Wells kontor.

– Jag kan inte berätta vad de handlar om, men Zlatan hänger här hos oss på kontoret ibland. Fortsättning följer, säger hon till Dagens Media.

Vems idé var detta?

– Det är vår idé. Men Zlatan är en av våra ambassadörer och är väldigt engagerad i allt vi gör.

Vitamin Well hoppas att varumärket ska kunna göra samma resa som Zlatan gjort i sin karriär. Målet: att ta sig an de stora dryckesjättarna och bli en storspelare. I den missionen spelar Zlatan en nyckelroll.

– Vi känner igen oss mycket i Zlatan. Han gick från att vara en underdog till att bli en stor stjärna som kom ut i Europa. Tillsammans med Zlatan kämpar vi mot de stora för att ta oss ut i Europa, säger Agnes Palinski.

I filmen blir Philip tämligen svarslös när Zlatan grillar honom med olika frågor om Vitamin Well. Det är lätt att tycka lite synd om Philip, som helt oförberedd ställdes öga mot öga med en gravallvarlig Zlatan.

– Visst kan man känna att det kryper i en litegrann. Men vi har stämt av detta med Philip, och han tycker att det är en kul grej, säger Agnes Palinski.

Fick han jobbet?

– Nej, han fick inte jobbet, men han jobbar i dag hos en av våra kunder. Fortsättning följer, säger Agnes Palinski.

Zlatan-filmerna är framtagna i samarbete med produktionsbolaget Jarowskij. Vitamin Wells reklambyrå är Matter.

Zlatan har tidigare synts i reklam för Volvo samt den uppmärksammade pr-kampanjen 805 million names för FN:s World food programme.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.