torsdag9 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Sodastream hyllar Pride med regnbågskollektion

Publicerad: 3 augusti 2018, 10:03
Uppdaterad: 3 augusti 2018, 10:06

Sodastream hyllar pride genom att göra ett flask-set utformad som en regnbågsfamilj.

För att fira Stockholm Pride lanserar Sodastream flask-setet “Love is Love”. som har utformats som en regnbågsfamilj: Vi hoppas att den här kampanjen kan inspirera oss alla att sprida ett kärleksbudskap, kommenterar Daniel Birnbaum, som är vd på SodaStream.

Ämnen i artikeln:

SodastreamStockholm Pride

JN


Ett Love is Love-set från Sodastream innehåller tre flaskor: två enlitersflaskor och en halvlitersflaska. På de stora flaskorna syns föräldrar av samma kön och den lilla flaskan pryds av en illustration av ett barn. Setet är förpackat i en husformad box som förmedlar kampanjens budskap ”Home is where your love is”.

I kampanjvideon syns en man och en kvinna som tillbringar tid i parken tillsammans med två små flickor. Barnen leker, gungar och äter glass. Senare får man se hur de fyra karaktärerna promenerar hem. Så småningom går mannen och kvinnan åt varsitt håll med varsitt barn. Filmen avslutas med att det avslöjas att mannen och kvinna tillhör vars en regnbågsfamilj.

– På Sodastream är vi stolta över att fira Pride världen över. Vi är ett företag som kämpar för och firar förbindelser mellan nationaliteter, religioner och sexuella läggningar. Vi hoppas att den här kampanjen kan inspirera oss alla att sprida ett kärleksbudskap, kommenterar Daniel Birnbaum,vd på SodaStream.

Se Sodastream animerade kampanjfilm "Home is where your love is" här

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev