Sodastream hyllar Pride med regnbågskollektion

2018-08-03 12:03  
Sodastream hyllar pride genom att göra ett flask-set utformad som en regnbågsfamilj.

För att fira Stockholm Pride lanserar Sodastream flask-setet “Love is Love”. som har utformats som en regnbågsfamilj: Vi hoppas att den här kampanjen kan inspirera oss alla att sprida ett kärleksbudskap, kommenterar Daniel Birnbaum, som är vd på SodaStream.

Ett Love is Love-set från Sodastream innehåller tre flaskor: två enlitersflaskor och en halvlitersflaska. På de stora flaskorna syns föräldrar av samma kön och den lilla flaskan pryds av en illustration av ett barn. Setet är förpackat i en husformad box som förmedlar kampanjens budskap ”Home is where your love is”.

I kampanjvideon syns en man och en kvinna som tillbringar tid i parken tillsammans med två små flickor. Barnen leker, gungar och äter glass. Senare får man se hur de fyra karaktärerna promenerar hem. Så småningom går mannen och kvinnan åt varsitt håll med varsitt barn. Filmen avslutas med att det avslöjas att mannen och kvinna tillhör vars en regnbågsfamilj.

– På Sodastream är vi stolta över att fira Pride världen över. Vi är ett företag som kämpar för och firar förbindelser mellan nationaliteter, religioner och sexuella läggningar. Vi hoppas att den här kampanjen kan inspirera oss alla att sprida ett kärleksbudskap, kommenterar Daniel Birnbaum,vd på SodaStream.

Se Sodastream animerade kampanjfilm "Home is where your love is" här

Janne Naess

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Åsikter & debatt