Sodastream aprilskämtar med ny uppfinning

2018-03-28 13:41  

Tar hjälp av realitystjärnan Reza Farahan och Thor Björnsson från Game of Thrones för att driva med sig själva. Se filmen här.

Parodi, bubbelbad och presentation av en ny produkt är ingredienserna i Sodastreams nya reklamfilm.

Det är realitystjärnan Reza Farahan och Thor Björnsson från Game of Thrones som i en reklamfilm presenterar den helt nya uppfinningen "Sodasoak", en nyutvecklade add-on produkt som gör det möjligt att njuta av kolsyrat vattnet i badkaret.

– SodaStream ligger alltid steget före när det kommer till att skapa miljövänliga produkter och underhållande kommunikation. Det var jätteroligt att spela in den här videon och jag hoppas att de som ser den kommer att uppskatta skämtet, säger Thor Björnsson i ett pressmeddelande.

Michele Fitzwilliams, nordisk marknadsdirektör på Sodastream:

– Vi på SodaStream vill vi skapa kommunikation som överraskar och gärna bidrar till ett gott skratt. Därför passar ett koncept som aprilskämt utmärkt. Vi är mycket glada över att kunna samarbeta med duktiga och professionella stjärnor som Reza Farahan och Thor Björnsson. Genom dem når vi publiken på ett effektivt sätt.

Se reklamfilmen i spelaren ovan.

Simon Nilsson

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt