Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Sodastream aprilskämtar med ny uppfinning

Publicerad: 28 Mars 2018, 11:41
Uppdaterad: 28 Mars 2018, 11:49

Tar hjälp av realitystjärnan Reza Farahan och Thor Björnsson från Game of Thrones för att driva med sig själva. Se filmen här.


Ämnen i artikeln:

Sodastream

Parodi, bubbelbad och presentation av en ny produkt är ingredienserna i Sodastreams nya reklamfilm.

Det är realitystjärnan Reza Farahan och Thor Björnsson från Game of Thrones som i en reklamfilm presenterar den helt nya uppfinningen "Sodasoak", en nyutvecklade add-on produkt som gör det möjligt att njuta av kolsyrat vattnet i badkaret.

– SodaStream ligger alltid steget före när det kommer till att skapa miljövänliga produkter och underhållande kommunikation. Det var jätteroligt att spela in den här videon och jag hoppas att de som ser den kommer att uppskatta skämtet, säger Thor Björnsson i ett pressmeddelande.

Michele Fitzwilliams, nordisk marknadsdirektör på Sodastream:

– Vi på SodaStream vill vi skapa kommunikation som överraskar och gärna bidrar till ett gott skratt. Därför passar ett koncept som aprilskämt utmärkt. Vi är mycket glada över att kunna samarbeta med duktiga och professionella stjärnor som Reza Farahan och Thor Björnsson. Genom dem når vi publiken på ett effektivt sätt.

Se reklamfilmen i spelaren ovan.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Sodastream

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.