fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Skellefteå Krafts nya giv – skänker radiotid till Hjärnfonden

Publicerad: 8 oktober 2014, 10:33
Uppdaterad: 27 maj 2016, 13:41

Energibolaget Skellefteå Kraft skänker en hel dags radiotid till Hjärnfonden. Detta som en del i parternas sponsringssamarbete.

Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

DT

Dante Thomsen


Skellefteå Kraft tecknade nyligen ett treårigt samarbetsavtal med Hjärnfonden. Nu ger energibolaget alltså bort en hel dags radiotid till Hjärnfonden.

Tanken är att Hjärnfonden ska kunna skicka "energihälsningar" och det hela är en del av Skellefteå Krafts senaste kampanj, där bolaget uppmanar människor att ge varandra energi.

Vem som helst kan gå in på kampanjsajten och spela in en personlig hälsning som kommer att sändas i radio. Även Hjärnfoden har spelat in egna hälsningar.

– Hjärnfonden har viktiga budskap och med hjälp av vår nya radioapplikation och köpt reklamtid i radio vill vi gärna hjälpa dem nå ut med dem, säger Christoffer Svanberg, marknadschef på Skellefteå Kraft, i ett pressmeddelande.

Appen, som är en förlängning av bolagets reklamfilm, har tagits fram av Åkestam Holst.

– Vi är mycket glada över samarbetet med Skellefteå Kraft och nu får vi möjlighet att skicka en hälsning till alla våra generösa givare och duktiga forskare som gör det möjligt att rädda fler liv, säger Sophie Ternheim, marknadsansvarig på Hjärnfonden, i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev