Simone Biles frontar Nikes avslutande OS-film

2016-08-23 08:25  

Nike släpper sista delen av OS-kampanjen ”Unlimited”, som ska hylla kraften i atleters strävan efter perfektion.

Filmen "Unlimited Pursuit" är en stjärnparad med några av världens främsta atleter – personer som enligt Nike ständigt pushar sina egna gränser, driver idrotten framåt och fungerar som inspiration till kommande generationer.

I filmen syns bland andra hyllade gymnasten Simone Biles, tennisproffset Serena Williams och paralympiern Scout Bassett.

"Vare sig det gäller att ta sig tillbaka från bakslag, förluster och skador, resa sig över motståndet och ta sig över alla hinder mellan dem och segern så ser de till att leva med stjärnglansen och inspirera Nike att arbeta i samma takt och utveckla produkter som matchar deras styrka och drömmar", skriver man i ett pressmeddelande.

Nikes "Unlimited" – Just Do It-kampanj omfattar sedan tidigare "Unlimited Will", "Unlimited Courage” , "Unlimited Youth" och "Unlimited You", vilka syftar till att hylla både vardagsmotionären och de atleter som dagligen sporrar sig själva till unika prestationer.

Amanda Törner

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt