Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Silvana Imam fixar musiken åt Volvo

Publicerad: 4 april 2016, 08:32
Uppdaterad: 4 april 2016, 08:32

”Det är insidan som räknas” är temat för Volvos nya kampanj.


Ämnen i artikeln:

Volvo

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Kampanjen går upp idag, 4 april. Denna gång står artisten Silvana Imam bakom musiken i reklamen – hennes låt ”Varma gator” hörs i en instrumental version. Den är hämtad från hennes nysläppta album ”Naturkraft”.  

Med hjälp av reklamfilmen vill Volvo sätta fokus på hur lätt det är att förföras av ett vackert yttre, och man menar att samhället alldeles för länge har fokuserat på yta – även bilindustrin.

Kampanjen är en del av Volvos kommunikationskoncept "Made by Sweden", framtaget av reklambyrån Forsman & Bodenfors.

I centrum av kampanjen står Volvos nya premiumsedan S90, som tidigare tog hem designpriset Production Car Design of the year 2015 vid bilmässan i Geneve.

– Många har uppmärksammat bilens fantastiska design, som redan hunnit bli prisbelönt. I den här kampanjen visar vi upp utsidan av bilen, men säger samtidigt att det är insidan som räknas. Volvo S90 visar hur vi som svensk biltillverkare tänker annorlunda än andra när det gäller allt från design och användarvänlighet till säkerhetsfunktioner och motorer. Det gör oss unika, säger Per Carleö, marknadsdirektör på Volvo Car Sverige, i ett pressmeddelande.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Volvo

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev