Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag26.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

SEB skojar om sparande

Publicerad: 12 Juli 2010, 07:40
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:44

SEB vill påminna om att det kanske kan vara smart att spara lite – även om din dröm är ett fett arv från en avlägsen släkting.


Ämnen i artikeln:

Storåkers McCannSEB

Storbanken SEB skrotade sin reklamsåpa under finanskrisen. För ett par veckor sedan presenterade SEB sitt nya manér – som kickade igång med en reklamfilm om att starta eget.

I dag är det premär för nästa film som tar vi fasta på den lilla förhoppning att man kanske trots allt kommer att få ett stort arv från en okänd släkting, eller kanske vinna en påse pengar, som många av oss har.

På så sätt vill Storåkers McCann på ett humoristiskt sätt påminna om att det kanske kan vara bra att ändå spara lite, i väntan på att detta ska hända.

– De tre filmerna har olika teman för att visa upp olika produkter från SEB. Denna som går upp i dag handlar om sparande på ett lite skojigt sätt, säger Lina Wätte, projektledare för SEB på Storåkers MCann.

Camp David har producerat filmerna. Sebastian Reed har regisserat och Therese Engberg har producerat. Mediebyrå är Mindshare.

Arbetsgrupp på Storåkers McCann

AD: Patrik Reuterskiöld

Copywriter: Martin Johansen

Produktionsledare: Ulrika Wistrand

Original: Sara Bellafesta

Byråproducent: Mark Baughen

Projektledare: Lina Wätte

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Storåkers McCannSEB

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.