Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Kampanjer

Se TV4 Faktas trailer för "Verkligheten berättar"

TV4 Fakta släpper en ny version av sin Iphone-applikation Verkligheten berättar och lanserar den samtidigt för Android. Det firas med en reklamkampanj i den egna kanalen.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se


Publicerad: 04 Juli 2011, 13:07
Uppdaterad: 06 December 2015, 15:05

Ämnen i artikeln:

Volontaire

Det var i november förra året som TV4 Fakta och reklambyrån Volontaire först lanserade appen. Sedan dess har den laddats ner av 150 000 användare och belönats med ett silverägg i Guldäggets interaktiva kategori.

Lagom till sommaren har applikationen fyllts på med berättelser från svenska semesterorter. Men de 2000 inlästa berättelserna växer snabbt, tack vare användarnas engagemang. 

– Användarna kan enkelt lägga till egna berättelser, både historiska händelser och personliga upplevelser. Över tid skapas ett kollektivt minne av gemensamma kunskaper och erfarenheter – användarna skriver bokstavligen historia, säger David Orlic, partner på Volontaire, i ett pressmeddelande.

För att skapa uppmärksamhet kring appen blir det en reklamfilm i den egna kanalen, som också läggs upp på Youtube.

Verkligheten berättar är framtagen av Volontaire och utvecklad av Monterosa.

Ämnen i artikeln:

Volontaire

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.