tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Se Annie Lööfs hyllade comeback-film

Publicerad: 1 april 2016, 13:08
Uppdaterad: 1 april 2016, 13:26

"Till och med sossar har hört av sig med lovord", säger Karl-Johan Karlsson, mediestrateg i Centerpartiet, om comeback-filmen.

Ämnen i artikeln:

Centerpartiet

AT

Amanda Törner

amanda.torner@dagensmedia.se


Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Under Annie Lööfs tid som föräldraledig, som inleddes i september förra året, har Centerpartiets gruppledare och förste vice partiordförande Anders W Jonsson vikarierat som partiledare, bland annat under partistämman i september förra året.

Nu är det dock dags för Annie Lööfs comeback, efter mammaledigheten med dottern Ester.

I filmen får vi se hur Anders W Jonsson sitter på sitt kontor på Riksdagen med fötterna på bordet, och säger ”Jag hade faktiskt trott att det skulle vara mer att göra när man hoppar in som partiledare, men det har det ju inte varit – nej, jag har det faktiskt rätt lugnt nu”, och konstaterar: ”Det händer inte särskilt mycket på Riksdagen”.

Efter det visas hur Annie Lööf kliver ur en bil och med bestämda steg tågar in på Riksdagen för att återinträtta sig vid sitt skrivbord, inför en förlägen Anders W Jonsson.

– Vi tänkte att vi skulle markera Annies efterlängtade comeback på ett humoristiskt och lättsamt sätt. Detta är ju en klassiker, att chefen kommer tillbaka och överraskar sin vikarie med fötterna på skrivbordet. Annie är stencool som vanligt och Anders W Jonsson gör en strålande skådespelarinsats, vilket landar i ett väldigt bra slutresultat, säger Karl-Johan Karlsson, mediestrateg i Centerpartiet, till Dagens Media.

Filmen fick enligt Centerpartiet själva över 200 delningar på Facebook på två timmar.

– Det är alltid en hårfin gräns mellan töntigt och roligt i sådana här sammanhang, men jag tycker verkligen att vi hamnat på rätt sida gränsen i det här fallet. Det verkar också de som sett filmen tycka. Den delas i en rasande takt och har hyllats från alla möjliga håll. Till och med sossar har hört av sig med lovord. Så det känns otroligt kul, fortsätter Karl-Johan Karlsson.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev