Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Kampanjer

Sarah Jessica Parker frontar Ellos

Skådespelerskan Sarah Jessica Parker är ansiktet utåt för Ellos vårkampanj.


Publicerad 2016-02-15 08:20
Uppdaterad 2016-02-15 08:44

Ämnen i artikeln:

Ellos

Dela artikeln:

Filmerna med Sarah Jessica Parker är en del i Ellos reklamkoncept ”Mitt liv, min historia” där tittaren får en inblick i kända och okända kvinnors liv. Tidigare har bland annat Carola medverkat.

I vårkampanjen berättar Sarah Jessica Parker om sin uppväxt och hur hårt hon har kämpat för att nå sina drömmar. Hon jämför också sitt eget liv med karaktären ”Carrie” från tv-serien ”Sex and the city”.

– Även om Sarah Jessica Parker har ett liv och en garderob som de flesta av oss bara kan drömma om, så tror jag att hon kan inspirera många av våra kunder. Sarah är en trebarnsmamma mitt i livet med allt vad det innebär, vilket jag tror att många kan känna igen sig i, säger Åse Peterson, Marketing Campaign Manager på Ellos i ett pressmeddelande.

Reklamfilmerna är inspelade i New York i höstas och lanseras den 7 mars i tv och online. Bakom kampanjen står reklambyrån We Are Group och pr-byrå är Presskontakterna.

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.