Sanders kampanjfilm ger twittrare gåshud

2016-02-11 12:06  

Vermont-senatorn och den självutnämnde socialisten har släppt en ny kampanjfilm som sprids som en löpeld via sociala medier.

Den demokratiska presidentkandidaten Bernie Sanders som nyligen skördade framgångar i primärvalet i New Hampshire har släppt en ny kampanjfilm.

I filmen hör man Sanders dundra på om att världen blir bättre om alla arbetar tillsammans – oavsett bakgrund, etnicitet, sexuell läggning eller religionstillhörighet. Samtidigt som Sanders pratar får man se mängder av personers ansikten.

"När vi står tillsammans och kräver att det här landet arbetar för oss alla i stället för några få, så kan vi förändra Amerika", ekar den självutnämnde socialistens stämma i videon.

Kampanjfilmen sprids just nu som en löpeld på sociala medier och under hashtaggarna #feelthebern och #votetogether kommer vittnar flera anhängare om att de får gåshud.

Filmen är regisserad av Jonathan Olinger och skapad av byrån Human. Personerna som syns i videon är invånare i New York. Videon publicerades på Vimeo redan för en vecka sedan men har nu fått enorm spridning efter att Matador Networks la ut den på sin sajt.

Jon Demred

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt