Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag21.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Samsung visar viljan att vinna

Publicerad: 24 augusti 2012, 11:28
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:13

Samsung sjösätter nu sin globala kampanjfilm inför Paralympics. I filmen syns bland annat det svenska rullstolsrugbylandslaget.


Nästa onsdag går startskottet för Paralympics i London. Samsung är en av sponsorerna till sportevenemanget och nu går elektronikjätten ut i en internationell reklamkampanj, där det svenska rullstolsrugbylandslaget är med.

– Vi är ju en av huvudsponsorerna till både OS och Paralympics. Med den här filmen vill vi visa att sport bryr sig inte om vem du är, du kan fortfarande sporta på aktivt hög nivå, säger Robert Widerström, marknadsdirektör på Samsung Norden, till dagensmedia.se, och fortsätter:

– Vi tog fram filmen som ett manifest om att alla kan vara dedikerade. Idén bakom filmen bygger på energi, satsning och viljan att vinna. Sedan är det kul att svenska rullstolsrugbylandslaget är med.

Tanken är att filmen, som regisserats av Henry Alex Rubin, ska spridas i sociala medier och online.

– Filmen gick live i dag. VI har inte hunnit boka någon medieplan i Sverige, men filmen kommer att synas online och i sociala medier och kanske kommer vi att göra den bredare än så, säger Robert Widerström.

Se filmen nedan:

<iframe width="442" height="249" src="http://www.youtube.com/embed/y5whWXxGHUA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.