Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Samsung gör 3D-reklam på bio

Publicerad: 17 Maj 2010, 14:52
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:50

Nya reklamfilmen för Samsungs 3D led-tv har snart biopremiär - i 3D. Se den här.


Samsung är nästa stora annonsör att göra 3D-reklam på biograferna.

– Vi vill nå de som är intresserade att få det nyaste först. Människor som söker nya upplevelser. Budskapet för vår 3D led-tv kommer att förstärkas genom 3D-reklamen, säger Erik Johannesson, nordisk pr-chef på Samsung.

Samsungs bioreklam i 3D är regisserad av Sam Brown och filmad i Buenos Aires. Det tog åtta månader att förbereda filmen, enligt Samsung, som menar att varumärket står för innovation - och att man därför vill vara i framkant även kommunikationsmässigt.

Filmen har svensk premiär den 4 juni och är höjdpunkten i en större kampanj, som även rullar i tv.

– Vi har sett 3D-filmer slå igenom på bio, nu kommer också reklamfilmerna i 3D. Att Samsung väljer bio bidrar till det totala intresset för 3D, säger David Bonnier, vd för SF Media, till Dagensmedia.se.

Samsungs mediebyrå är Starcom.

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kGkPDXB4na0&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kGkPDXB4na0&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Christer Lindh

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.