Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Samir Badran frontar Blocket

Publicerad: 3 juli 2018, 07:47
Uppdaterad: 3 juli 2018, 07:47

Efter Björn Ranelid, Kikki Danielsson och Regina Lund är det nu dags för artisten Samir Badran att synas i Blockets kommunikation.


Ämnen i artikeln:

Blocket

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

I reklamfilmen ”Samir, farsan och bilen” får tittarna se hur artisten Samir Badran med hjälp av sin pappa Ahmed säljer sin gamla bil på Blocket och letar sedan efter en ny.

– Vi är väldigt glada att Samir och hans pappa är våra nya berättare och ambassadörer. Vi ser fram emot att låta dem underhålla den stora publik som våra filmer attraherat med sin humoristiska och kärleksfulla relation. Samir och Ahmad belyser nöjet i att köpa och sälja begagnat tillsammans med familj och vänner och förhoppningsvis får de alla att tänka på Blocket nästa gång det är dags att byta ut sin gamla bil, säger Cecilia von Krusenstierna, marknadschef på Blocket, i ett pressmeddelande.

Tidigare i år lanserade Blocket kommunikationskonceptet ”Bakom varje Blocketannons finns en berättelse”. Reklamfilmen med Samir Badran är den fjärde inom konceptet, tidigare reklamfilmer har frontats av Björn Ranelid, Kikki Danielsson och Regina Lund.

Bakom kampanjerna och kommunikationskonceptet står Emakina DBG.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Blocket

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.