Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Salong Betong-Danne frontar Scorett

Publicerad: 27 mars 2017, 12:46
Uppdaterad: 27 mars 2017, 12:56

När Scorett marknadsför varumärket Legend är det med en serie minidokumentärer om människor som går sin egen väg. Först ut är Daniel "Betong-Danne" Beijner.


Ämnen i artikeln:

Scorett

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

I dag är det premiär för Scoretts nya content-satsning som tagits fram av byrån Glory Days.

I en serie dokumentära småfilmer för varumärket ”Legend”,  porträtteras människor som valt att gå sin egen väg. Först ut är filmen om Daniel Beijner, som är mer känd som ”Betong Danne” efter SVT Play-serien ”Salong Betong” – om tatueringsstudion i Högdalen.

– Legend för oss är betydligt mer än skor. För oss handlar det om passion och att våga stå för något. Att våga sticka ut från mängden och följa sina drömmar, säger Scoretts marknadschef Robert Axelsson i en kommentar.

Scorett har valt att jobba med content framför traditionell reklam för att "gå mer på djupet".

– Den traditionella marknadsföringen där det räckte med att tala om att man var en rockstjärna räcker inte till idag. Idag måste man med content bevisa att man faktiskt är det. Det handlar om att berätta en historia som är relevant och intressant för sina kunder. Med det sagt vill vi visa att vi är mer än skor. Vi står för att våga tro på sig själv och det här är bara början på en serie av intressanta porträtt vi vill göra, säger Robert Axelsson.

Sedan januari arbetar Scorett med den Göteborgsbaserade contentbyrån Glory Days. Uppdraget innefattar strategi, produktion av kundmagasinet Walk och rörlig kommunikation. Förutom porträttfilmerna producerar de också varumärkesfilmer.

Johan Börjesson är byråchef på Glory Days.

– Som byrå är det ett drömuppdrag, att få jobba med kommunikation som både kunden och målgruppen uppskattar. Scorett är en fjäder i hatten för oss. Vi har jobbat en hel del med mode tidigare men att få jobba med Sveriges främsta butikskedja inom footwear är väldigt kul. Inte minst för att de satsar så mycket på content.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Scorett

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev