Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Så hjälper Acne Izettle att få snurr globalt

Publicerad: 5 Oktober 2016, 06:44
Uppdaterad: 18 Maj 2018, 06:04

Det svenska betallösningsföretaget Izettle tar hjälp av Acne för marknadsföra tjänsten på fem marknader. I en reklamfilm vill parterna förmedla flexibilitet, passion och engagemang.


Acne och Izettle har fortsatt arbeta under konceptet ”big things think small” och presenterar nu resultatet av det senaste samarbetet.

– I filmen visualiseras småföretagares vardag hos en frisör med en väldigt liten salong specialiserad på frisyrer med volym, kommenterar Johan Holmgren, creative director, Acne.

Filmen, som spelades in en liten studio i Stockholm, ska visa på småföretagarens passion, engagemang och kravet på flexibla lösningar.

– Vi ville skapa ett visuellt litet utrymme som visar på det dagliga livet för de flesta småföretagare. Den lyfter även fram digitala tjänster och lösningar Izettle har som tidigare varit reserverade för enbart större företag. Samt att vi ville återspegla att Izettle också gör livet enklare för betalande kunder, säger Tommy Carlsson, art director och regissör, Acne i ett pressmeddelande.

Viktor Ek

viktor.ek@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.