Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökKampanjer

S drag i kampen om Stockholm – begär ut mejl till skolborgarråd

Publicerad: 15 Augusti 2014, 06:15
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:31

Socialdemokraterna i Stockholm har kontaktat personer som är besvikna på skolborgarråd Lotta Edholm (FP). S vill publicera breven på en specialsajt.


Ämnen i artikeln:

Socialdemokraterna

Tidningen Expressen skriver i dag om Socialdemokraternas senaste drag i kampen om att återta makten i Stockholms kommun.

Genom att beägra ut mejl skickade till Lotta Edholm, folkpartistiskt skolborgarråd i Stockholm, vill S komma i kontakt med personer som är besvikna på hur staden styrs.

Så här har partiet försökt närma sig de som skrivit till Lotta Edholm, enligt Expressen.

" Därför känns det viktigt att din och andras historier berättas. Jag undrar därför om det skulle vara okej för dig om ditt brev, tillsammans med andra stockholmares brev, publiceras digitalt på en hemsida där vi presenterar berättelser och citat från medborgare? Vissa av breven skulle vi också vilja kunna använda i vår kampanj i tunnelbanan, skulle även det kännas ok?."

En tjänsteman hos Socialdemokraterna i Stockholm, som tidigare under en period varit chef för en stor PR-byrå i Stockholm, ligger bakom projektet.

Lisa Hedin, S kommunikationschef i Stockholm, säger att breven snart kommer att presenteras i och med en ny kampanj.

– Vi tycker alltid att det är viktigt att läsa vad medborgare skriver och tycker. Det är ingenting nytt för oss. Jag är ju gammal brevchef hos Göran Persson, säger Lisa Hedin till Expressen.

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Socialdemokraterna

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev