söndag24 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kampanjer

Resorb i träningskampanj på Instagram

Publicerad: 11 november 2014, 05:36

I samarbete med tre träningsprofiler lanserar Resorb kampanjen #resorbspots.

Ämnen i artikeln:

Prat PRKampanj

YL

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se


Syftet med kampanjen är att inspirera svenskarna att träna mer i vardagen med hjälp av det som finns i staden och naturen. Genom att dela en bild på Instagram på sin favoritplats för utomhusträning och tagga den med #resorbspots deltar man i kampanjen som också innefattar en tävling.

– Vi vill inspirera allmänheten till ett mer aktivt liv. När du lever ett aktivt liv och sportar mycket behöver du återhämta dig. När du transpirerar förlorar du salter och mineraler så det räcker inte med vatten. På så sätt kopplar vi Resorb Sport till träning, säger Maria Roeck Hansen, nordisk varumärkeschef för Nestlé Health Science, till Dagens Media.

Målet med kampanjen är att skapa "Sveriges största utomhusgym". På kampanjsajten finns alla träningsplatser under hashtaggen utmärkta på en karta.

Resorb Sport har också knutit till sig tre träningsprofiler som ambassadörer. Mårten Nylén, tränare i tv-programmet Biggest Loser, Konstantin Avramidis, vinnare av tv-programmet Gladiatorerna och Magdalena Bibik, personlig tränare, kommer att visa sina egna favoritplatser och bjuda på träningstips i form av filmklipp.

– De inspirerar. Mårten Nylén har en otrolig energi, han är uppe med tuppen varje morgon, klockan fem och tränar. Tänk om man kunde ha den energin. Det smittar av sig, säger Maria Roeck Hansen.

Kampanjen, som gjorts i samarbete med Prat PR, Problem Bob, Oh My och Mediacom, pågår under sex veckor. Varje vecka avslutas med en tävling där man bland annat kan vinna träningsskor.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev