Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag27.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Rekryteringsoffensiv på Isobar

Publicerad: 25 April 2014, 10:51
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:40

Den senaste tiden Isobar anställt flera nya medarberare. Samtidigt har byrån vunnit flera nya kunder.


Kundmässigt blev 2013 ett bra år för Isobar. Bland annat vann byrån uppdrag för Kia, Scandic och Stockholm Pride.

För att klara av de nya kunderna har sju nya medarbetare anställts den senaste tiden. Bland annat har Isobar rekryterat från Wenderfalck och Spinn Action Marketing.

– Vi har en stark medvind och märker att vårt erbjudande är väldigt efterfrågat så jag utesluter inte att vi kommer göra fler rekryteringar under året, säger byråchefen Rebecca Crusoe till Dagens Media.

Några siffror för 2013 kan hon dock inte uppge i dagsläget.

- Men 2013 var ett bra år då vi slog ihop Isobar och JJP och satte formen och riktningen för byrån framöver.

Isobar ingår i Aegis-nätverket och är noterat på Londonbörsen.

De nya rekryteringarna

Helena Skarle – ny senior projektledare inom PR och sociala medier. Kommer närmast från Wenderfalck och har även jobbat på Cohn & Wolfe. Utbildad på JMK och Stockholms Universitet.

Jonas Sjöström – har tidigare samarbetat med Isobar på konsultbasis men är sedan 2014 huvudansvarig för kreativitet och strategi på byrån. Har tidigare arbetat som planner på Lowe Brindfors och strateg på Lbi.

Petra Muda – art director som närmast kommer från Morgenland. Tidigare har Petra arbetat på Wieden+Kennedy London och Syrup. Petra är utbildad på Berghs.

Andreas Westling – digital projektledare med bakgrund från EVRY och Svea. Utbildad inom marknadsföring och företagsekonomi på SLU.

Åsa Samuelsson – utvecklare och digital form. Kommer närmast Construct IT, har tidigare arbetat på Kicks. Utbildning från Beckmans och Berghs.

Carl Lundgren – produktionsledare som närmast kommer från Spinn Action Marketing. Utbildad på Berghs.

Hanna Brandt Parkvall (ej på bild) – produktionsledare inom PR och sociala medier. Utbildad inom kommunikation och litteratur vid Uppsala Universitet.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.