Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Reklamaren som tatuerar tidningen på kroppen

Publicerad: 26 Februari 2009, 04:46
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:31

Efter att ha släppt släppt två nummer av sin tidning "Tare lugnt", ville reklamaren Marc Strömberg från Umeå göra något extra. Det slutade med att han tatuerade in nummer tre av tidningen på benet. "Jag tänkte att det var lika bra att ta i ordentligt", säger han till Dagensmedia.se.


- Tare lugnt är en publikation som skriver lite random skit, roliga grejer. Redan från början ville jag släppa den i ett nytt format för varje nummer. Första numret släpptes på papper, det andra som stora rosa affischer. Den här gången bestämde jag mig för att ta i ordentligt, säger Marc Strömberg.

Så du tatuerade in den på benet?- Ja, frågan är om jag nått kulmen och måste lägga ner nu... Det blir svårt att toppa det här.

Går det att toppa?- Jo, jo jag får hyra en sån där Batmanstrålkastare och projicera tidningen på natthimlen så att en hel stad kan läsa samtidigt.

Ursäkta, men vad är meningen med det här? Är det konst…, eller nåt?- Konst, näej, eller jo, lite kanske. Det här är ju riktiga artiklar som jag har skrivit och som ska funka. Jag har valt ut artiklarna noga. Det är bra grejer. Jag har en bra en om jättebläckfiskar och dem kommer jag kunna allt om; får kanske sitta i Discovery som expert när jag blir 60-någonting.

Vad händer nu då?- Jag ska trycka upp tidningen på affischer som jag ska ställa upp överallt där folk kan läsa dem. Busskurer vore perfekt. Jag börjar här i Lillume och sedan blir det en utställning i Stockholm; vart är inte riktigt klart än.

Vad säger din mamma om det här?- Hon har vant sig. Det är 50-50 mellan förlorat hopp och förtvivlan för henne.

Här kan du läsa nummer tre av tidningen "Tare lugnt".

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.