Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag03.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Reebok tar gymmet till nästa nivå

Publicerad: 30 Augusti 2016, 05:30
Uppdaterad: 30 Augusti 2016, 06:14

Interaktiva gymredskap promotar Reeboks senaste lansering, bakom kampanjen står reklambyrån Animal.


Ämnen i artikeln:

Reebok

I samband med Reeboks lansering av deras nya träningssko har reklambyrån Animal tagit fram en kampanj för att visa på betydelsen av att välja rätt skor.

För att sätta fokus på problemet har Reebok skapat en limiterad kollektion av gymredskap.

Kollektionen består av tre olika redskap med små modifikationer: boxjump-boxarna är lite högre, repen man klättrar i är lite längre och viktplattorna är lite tyngre.

– Vi ville utmana folk direkt på gymmet för att få dem att verkligen förstå vilken skillnad en riktig gymsko kan göra. Med de här redskapen kan vi på ett starkt och äkta sätt visa hur Workout TR 2.0 förbättrar deras resultat, säger Julia Eriksson, copywriter på Animal i ett pressmeddelande.

Redskapen finns tillgängligar på öppna träningsytor på utvalda gym i Köpenhamn, Stockholm och Oslo under augusti och september och fungera som interaktiva reklampelare.

Kampanjen kommer även kommuniceras i traditionella och digitala kanaler.

– Vi ville kommunicera fördelarna med Workout TR 2.0 på en mänsklig och emotionell nivå, snarare än genom en traditionell reklamkampanj. Reeboks slogan "Be More Human" handlar om att hjälpa människor bli en bättre version av sig själva. Därför gillar vi verkligen idén med en kampanj som får konsumenten att tänka om och omvärdera skorna de tränar i på gymmet, säger Karin Andersson, Assistant Manager Omnichannel Marketing på Reebok Nordics i ett pressmeddelande.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Reebok

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.