Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag18.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Kampanjer

Reebok lanserar glittrande träningskalk

Publicerad: 10 Maj 2016, 11:50
Uppdaterad: 10 Maj 2016, 11:58

Inför Eurovisionfesten i Stockholm lanserar Reebok ett glittrande träningskalk för schlagerälskare.


Ämnen i artikeln:

Reebok

Den 14 maj sprider sig schlagerstämningen över Europa när årets största och mest glamourösa musiktävling går av stapeln.

För att höja den glamourösa stämningen på gymmen har nu Reebok tagit fram en särskild produkt anpassad för de schlagerälskande atleterna, Reebok Disco Chalk.

Sammansättningen av ren kalk blandat med ett stänk av glitter, ska enligt Reebok förvandla hårda träningspass med blod, svett och tårar till skimrande stunder av lycka.

– Vi ville hitta ett sätt för våra atleter inom tough fitness att visa sin kärlek till schlagerfestivalen utan att kompromissa på sina träningsrutiner. Lösningen var enkel. Vi kallar den Reebok Disco Chalk, säger Charlotte Wik, digitalt ansvarig på Reebok Western Europe i ett pressmeddelande.

Kampanjen är framtagen av reklambyrån Animal i Stockholm som den senaste tiden bland annat uppmärksammats för projekt som TrumpDonald.org och utomhustavlan Reebok ZPump 2.0 Speed Cam.

– Att koppla samman två till synes främmande världar genom en unik produkt är både spännande och kommunikativt starkt. Vi ser det här som ett bra exempel på hur man med kreativt innehåll kan bli en del av en större dialog på ett både trovärdigt och kul sätt, säger Julia Eriksson, copywriter på Animal i samma pressmeddelande.

 

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Reebok

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.