Puss-regissörens nya reklamfilm för Försäkringskassan

2012-10-03 09:57  

Tillsammans med Lowe Brindfors släpper Försäkringskassan två nya reklamfilmer. Bakom kameran står regissören Johan Kling som bland annat regisserat långfilmerna "Puss" och "Darling".

Det var för drygt ett år sedan som Lowe Brindfors blev Försäkringskassans nya reklambyrå. De nya reklamfilmerna är ett led byråns övergripande uppdrag om att visa på att saker hos Försäkringskassan som tidigare varit krångliga blivit enklare.

– I de här filmerna fokuserar vi på vabba och bostadsbidrag. När dagisintyget tas bort blir det enklare att vabba. Under hösten lanserar vi också en vabb –app. När det gäller Bostadsbidraget så ser vi att det finns många unga som kan vara berättigade till bostadsbidrag, men som inte söker, säger Peter Nygren kommunikationsspecialist på Försäkringskassan, i ett pressmeddelande.

För regin står Johan Kling på Callboy, som alltså regisserat långfilmer som "Darling" och "Puss".

Reklamfilmerna ska sändas på TV4 under fem veckor med start i dag.

Dante Thomsen

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt