Projektet som ska belysa Stockholm som turiststad

Clear Channel är mediepartner för projektet som ska lysa upp Stockholmsjulen och göra staden mer attraktiv för turister.

På måndag startar kampanjen för projektet #Stockholmsjul 2011, som är ett samarbete mellan City i Samverkan och Trafikkontoret i Stockholms stad.

Projektet är treårigt och har som syfte att med hjälp av julbelysning göra Stockholm mer attraktivt för turister. På så vis vill man öka omsättningen för handeln samt beläggningen på stadens hotell.

Mediepartner för projektet är Clear Channel och företaget kommer att bistå med annonsutrymme i spårtrafiken i kollektivtrafiken. Även informationsskyltar, evenemangsbanér och utrymme på P-automater kommer att användas i marknadsföringen.

- Vi omfamnade idén med att skapa julstämning tillsammans med handlarna och fastighetsägarna som är våra kunder och partners.  Belysningen kommer ge en fantastik upplevelse runt om i Stockholm city som vi är stolta över att kunna marknadsföra, säger Ola Klingenborg, vd på Clear Channel Sverige, i ett pressmeddelande.

Själva reklamkampanjen och logotypen är framtagen tillsammans med Tre Kronor Media & Reklam.

City i Samverkan är en ideell samarbetsorganisation med medlemmar såsom SL, Stockholms stad och handelsaktörer i city.

Publicerad 2011-11-11 13.51Uppdaterad 2015-12-06 14.51

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: